Valgfag Indskoling 2018/19

Eleverne i 2. og 3. klasse vælger et valgfag, som er en del af den understøttende undervisning. Faget er 2 lektioner om ugen og vælges for et år ad gangen.

Inden man vælger, skal man have talt med sine forældre om det.

Digital tilmeldingen: https://goo.gl/forms/UnkWxokKnPgXqU6C3

_____

BEMÆRK. Nuværende 3. årgang skal vælge under "mellemtrin".

Der skal vælges senest onsdag den 25. april.

Eleven skal være logget på google med thistedskoler mailen for at tilgå tilmeldingsskemaet.

Musik

Er du glad for musik og sang, og vil du gerne blive endnu bedre, så skal du melde dig til valgfag i musik.

Her vil vi træne stemmen og lave små 2 stemmige satser - vi vil også lege med musikteorien, så du kan lære noder og rytmer.

Musikken er nemlig prikken over livet.....

Outdoor

Kan du lide at bevæge dig?

Er du klar på at udfordre dig selv?

Og kan du lide at være i naturen, så er outdoor lige faget for dig. Vi vil i løbet af skoleåret prøve kræfter med og arbejde med teknikker indenfor discipliner som; orienteringsløb, klatring, rebaktiviteter og meget mere.

Håber at vi ses til et år med sved på panden, tungen lige i munden og masser af vind i håret.

Tons & Fræs

Udfordring af børnenes motorik. Fokus på leg, styrke, krops kontrol og få brugt en masse energi.

Kræver at ville lære noget nyt, trang til at bruge noget energi samt mod til at tage imod en udfordring.

Kreativt værksted

Du vil få indsigt og kendskab til materialer inden for billedkunst.
Få indsigt i hvilke muligheder der findes i:

• Acryl maling
  • Dækfarve
  • Oliefarver
  • Akvarel
  • Blyantstreg
  • Våde/tørre farver
  • Papirsorter

At kunne udtrykke sig gennem farver og form.
Gode arbejdsvaner, at kunne samarbejde, være opmærksom og være udholden.

Mindfuldness

I en verden med fart på, får du nu mulighed for at kunne gøre det modsatte.

Vi vil øve os i, at sætte farten helt ned.

Så har du lyst til et valgfag hvor der er ro og fordybelse, skal du vælge mindfuldness.

Vi vil arbejde med massage, fortællinger, skoleyoga, afslapning, mandela'er, puslespil og mange andre ting.

Design

Kan du lide at være kreativ med stof, garn, perler, uld m.m. og være opfindsom og sætte dit personnlige præg på dine ting og dit værelse, er Design lige noget for dig.

Vi skal sy, strikke, væve, male en masse skønne små personlige projekter, som alle kan være med til, hvis de er vild med at være kreative med deres hænder.

Rytmisk gym./dans

Rytmisk gymnastik/dans indeholder små sammensatte serier, hvor vi arbejder med en blanding af rytmisk gymnastik, zumba, hip hop, akrobatik og yoga, der alle udfordrer motorikken og styrker musklerne og smidigheden. Der er masser af muligheder for at bevæge sig og være med til at lave sine egne serier.

Faget kræver kun, at du har LYST til at bevæge dig til musik, og selvfølgelig har et GODT HUMØR."