Valgfag Indskoling 2017/18

Eleverne i 2. og 3. klasse vælger et valgfag, som er en del af den understøttende undervisning. Faget er 2 lektioner om ugen og vælges for et år ad gangen.

Inden man vælger, skal man have talt med sine forældre om det.

Digital tilmeldingen er lukket.

_____

BEMÆRK. Nuværende 3. årgang skal vælge under "mellemtrin".

Tone & Fræs

Udfordring af børnenes motorik. Fokus på leg, styrke, krops kontrol og få brugt en masse energi.

Kræver at ville lære noget nyt, trang til at bruge noget energi samt mod til at tage imod en udfordring.

Håndværk

Kan du lide at bruge dine hænder og hoved, er Håndværk et valgfag for dig.

Sammen vil vi skabe ting i træ og andre materialer. Både til skolen, men også ting som du kan få med hjem.

Det er godt, hvis du kan lytte og huske beskeder, vente på tur og lide at grine og hygge dig.

Design

Kan du lide at være kreativ med stof, garn, perler, uld m.m. og være opfindsom og sætte dit personnlige præg på dine ting og dit værelse, er Design lige noget for dig.

Vi skal sy, strikke, væve, male en masse skønne små personlige projekter, som alle kan være med til, hvis de er vild med at være kreative med deres hænder.

Rytmisk gym./dans

Rytmisk gymnastik/dans indeholder små sammensatte serier, hvor vi arbejder med en blanding af rytmisk gymnastik, zumba, hip hop, akrobatik og yoga, der alle udfordrer motorikken og styrker musklerne og smidigheden. Der er masser af muligheder for at bevæge sig og være med til at lave sine egne serier.

Faget kræver kun, at du har LYST til at bevæge dig til musik, og selvfølgelig har et GODT HUMØR."

Outdoor

Kan du lide at bevæge dig?

Er du klar på at udfordre dig selv?

Og kan du lide at være i naturen, så er outdoor lige faget for dig. Vi vil i løbet af skoleåret prøve kræfter med og arbejde med teknikker indenfor discipliner som; orienteringsløb, klatring, rebaktiviteter og meget mere.

Håber at vi ses til et år med sved på panden, tungen lige i munden og masser af vind i håret.

Musik

Er du glad for musik og sang, og vil du gerne blive endnu bedre, så skal du melde dig til valgfag i musik.

Her vil vi træne stemmen og lave små 2 stemmige satser - vi vil også lege med musikteorien, så du kan lære noder og rytmer.

Musikken er nemlig prikken over livet.....

Kreativt værksted

Du vil få indsigt og kendskab til materialer inden for billedkunst.
Få indsigt i hvilke muligheder der findes i:

• Acryl maling
  • Dækfarve
  • Oliefarver
  • Akvarel
  • Blyantstreg
  • Våde/tørre farver
  • Papirsorter

At kunne udtrykke sig gennem farver og form.
Gode arbejdsvaner, at kunne samarbejde, være opmærksom og være udholden.