4.klassernes skolehåndboldsstævne i Hurup

• 07-04-2015
    Skolebestyrelsesmøde 19-21.00 ·
    Hanne Marie Tang Jensen den 30-03-2015
    Hermed en besked til skolens forældre fra undervisningschef Hanne Toft:
    Kære Forældre.
    Tingstrup Skoles kommende skoleleder er nu fundet. Han hedder Lars Borst Hansen og er 43 år. Lars har erfaring med skoleledelse i Holstebro Kommune. Jeg er sikker på, at vi har fundet en rigtig god skoleleder og glæder mig meget til samarbejdet! Lars tiltræder på Tingstrup Skole d. 1. maj, 2015.

Rigtig god påske!

Hanne Toft Andersen, Undervisningschef

Hanne Marie Tang Jensen den 27-03-2015
    God påske !
    Kære elever, forældre og medarbejdere !
    I ønskes alle en rigtig god påskeferie ! Vi håber påskesolen vil skinne.
    Og så ses vi igen tirsdag 7. april.
    Hanne Tang

Hanne Marie Tang Jensen den 25-03-2015
    Bekymringsbrev fra SSP !
    Kære forældre til elever i 6. - 8. klasse!
    Der er behov for, at I er opmærksomme på en ny udvikling indenfor digital mobning, som Lejf Brogaard orienterer om i vedheftede bekymringsbrev. Det er et fænomen vi også er stødt på på Tingstrup Skole, og som vi ser på med stor alvor!
    Hanne Tang
    Hanne Marie Tang Jensen den 12-03-2015
    NYT - Konsulterende socialrådgiver på Tingstrup Skole.

Bemærk, at Dittes træffetid på Tingstrup Skole ændres til onsdage fra uge 15!

”Pr. 1. marts 2015 starter 4 konsulterende socialrådgivere med at have faste træffetider på alle kommunale skoler og daginstitutioner i Thisted Kommune. Formålet er at sikre børn og unges trivsel via en tidlig og forebyggende indsats.

Tilbuddet er frit for alle børn og forældre. I kan kontakte den konsulterende socialrådgiver med henblik på at tale om det, der fylder hos barnet. I kan også modtage åben anonym rådgivning med fokus på familieproblematikker, som påvirker barnets trivsel. Det kan for eksempel være problemer eller bekymringer i forbindelse med:
    • skilsmisse
    • sygdom eller misbrug i familien
    • konflikter i hjemmet

Den konsulterende socialrådgiver skal ses som et frivilligt og forebyggende tilbud. Hun har derfor ikke kompetence til at træffe nogle afgørelser eller iværksætte foranstaltninger.

På Tingstrup skole er Ditte Grønbæk Mortensen tilknyttet som konsulterende socialrådgiver. Hun har træffetid hver onsdag fra 9.00 til 13.00 og kan kontaktes på dgm@thisted.dk og 20881351.

Linjer i overbygningen