Vi ønsker alle en rigtig god sommerferie

Hanne Marie Tang Jensen den 26-06-2014
    Nyt fra skolen - juni 2014
    Sommerhilsen fra Undervisningsministeriet

Bemærk, at "Nyt fra skolen" er lagt på skoleport, forældreintra og personaleintra. Jeg beder alle forældre og medarbejdere orientere sig i nyhedsbrevet, hvor der bl.a. er oplysninger om skolestart og om, hvordan vi implementerer nogle af folkeskolereformens elementer på Tingstrup Skole.
    Vedheftet her er en sommerhilsen fra Undervisningsministeriet i to pdf-filer. Miniguide til reformen er nyttig læsning i sommervarmen ! En kort gennemgang af folkeskolereformen før den træder i kraft 1. august !
    Hanne Tang

Inger Elisabeth Bjerre den 21-05-2014
    Sommerferieaktiviteter  2014 for børn og unge i kommunen.
    Læs om de mange spændende aktiviteter på linket herunder.
    Bemærk at I skal tilmelde jer direkte hos den forening der står for aktiviteten
    Agnethe Dalgaard Madsbøll den 13-05-2014
    Onsdag d.28.maj er det sidste skoledag for 9.klasserne, og inden denne dato skal alt bogligt materiale, der ikke skal bruges til eksamen, afleveres på skolebiblioteket.
  • Morten Melgaard Krabbe den 06-02-2014
    Tidsplan for de kommende arrangementer for de nye 7. klasser efter sommerferien.